Modules

Losse module of met begeleiding

Bij JijPlus kun je losse modules leren op het niveau van Logistiek medewerker en Logistiek teamleider. Je bepaalt zelf welke module(-s) je gaat doen en daardoor kun je je op een specifiek logistiek vakgebied verder ontwikkelen.

Kies je modules

En start de praktijk op je werkplek

Je kunt op ieder moment zelf starten met de e-learning van een module. De e-learning bevat moderne manieren van leren, zoals video’s, podcasts, animaties en interactieve zelftoetsvragen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor lange, saaie teksten! Leren op deze moderne manier gaat snel en makkelijk! Bekijk het overzicht op deze pagina voor alle beschikbare titels.

Heb je een werkplek in de logistiek?
Dan kun je kiezen voor een module met begeleiding. Je bestudeert de lesstof via de digitale leeromgeving van JijPlus en je maakt de praktijkopdrachten op de werkplek. Je wordt hierbij begeleid door iemand binnen jouw bedrijf en ook door een praktijkdocent van de opleider. Jouw begeleiders helpen je bij vragen, kunnen uitleg geven en beoordelen jouw ingestuurde opdrachten.

Heb je geen werkplek in de logistiek?
Dan kun je alvast aan de slag met het digitale lesmateriaal van de modules en dat bestuderen op een tijd en plek die jou goed uitkomt. Zo leer je de basis van diverse werkgebieden en kun je direct met de praktijk aan de slag zodra je een logistieke werkplek hebt gevonden.

JijPlus-certificaat

Als je het theorie- en praktijkgedeelte van een losse module met goed gevolg afrondt, dan ontvang je een JijPlus-certificaat. Dit certificaat is een bewijs dat je de module hebt doorlopen en de kennis voldoende beheerst, maar heeft geen mbo-waarde.

 

Wil je weten welk opleidingstraject het beste past bij jou?

We helpen je graag verder vanuit de regio