Op je eigen manier naar jouw gewenste logistieke niveau

Van losse module tot erkend diploma.

Alle modules van JijPlus zijn apart te volgen. Je kunt dus gewoon met één of meerdere modules gaan starten. Wil je je verder ontwikkelen, dan kun je daarna andere modules kiezen. Zo bepaal je zelf je eigen route.

Nulmeting

Wat beheers je al?

Werk je al in de logistiek of heb je gewoon al veel ervaring in de logistiek? Dan kun je versneld een MBO-certificaat of MBO-diploma halen.

We starten dan met een gesprek over doelstellingen, leer- en werkervaringen en mogelijkheden voor ontwikkeling op de werkplek. Dit noemen we een nulmeting. Op basis van dit gesprek bepalen we samen een passend traject. Als uit de nulmeting blijkt dat je al een groot deel van de eisen van de MBO-certificering kunt aantonen, dan kun je in aanmerking komen voor directe validering. In dat geval maken we afspraken voor een werkplekonderzoek.

Jouw opleiding samenstellen
De modules van JIJPlus zijn los te volgen met of zonder begeleiding. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de theorie (e-learning) van een module te volgen. Als je een logistieke werkplek hebt, kun je bij iedere module aan de slag met het praktijkgedeelte en behaal je per module een JijPlus-certificaat. Je kiest zelf hoeveel modules je doet en in welke volgorde.

Als je een erkend MBO-certificaat of MBO-diploma wil behalen, combineer je theorie (e-learning) en leren in de praktijk. Reeds aanwezige kennis en ervaring en de nieuw opgedane kennis en ervaring kunnen in dat geval worden gevalideerd.

Doorlopend ontwikkelen

Aanpassen van bestaande modules en ontwikkelen van nieuwe

Op basis van feedback over de gebruikte modules zorgen wij voor verdere verbetering van de modules. Daarnaast loopt het ontwikkelproces voor nieuwe modules gewoon door en worden onderstaande titels binnenkort beschikbaar gemaakt.

  • Warehouse van de 21e eeuw
  • Geautomatiseerde logistieke systemen
  • Onderhoud transportmiddelen
  • Bedienen en bewaken

Wil je weten welk opleidingstraject het beste past bij jou?

We helpen je graag verder vanuit de regio