Tarieven

Kies voor losse modules of ga voor een uitgebreider opleidingstraject

Onderstaande tarieven gelden voor de standaard modules en pakketten. Heb je al kennis en ervaring? Dan helpen wij je om een passend opleidingsplan samen te stellen.

Losse module

€ 50,- (excl. BTW)

Een losse module is één van de beschikbare titels uit de lijst van modules. Deze module bestaat uit e-learning zonder begeleiding. Je leert dus de zelfstandig de theorie van het betreffende onderwerp op momenten dat het jou uitkomt.

Duur: Je hebt maximaal één jaar toegang tot de e-learning van een losse module.

Module & begeleiding

€ 399,- (excl. BTW)

Bij een module met begeleiding leer je de theorie van een losse module via de e-learning en maak je daarbij ook de praktijkopdrachten op je werkplek. Vanuit de opleider krijg je ondersteuning van de docent. De docent beantwoordt je vragen en beoordeelt de praktijkopdrachten.

Duur: Bij een module met begeleiding wordt er van je verwacht dat je binnen 3 maanden de module en de praktijkopdrachten met de begeleiding afrondt.

MBO-certificaat

€ 1.995,- (excl. BTW)

Een MBO-certificaat bevat meerdere modules waarbij je het theorie- èn het praktijkgedeelte doet. Je hebt toegang tot de e-elarnings en vanuit de opleider is er een docent aan je toegewezen die je ondersteunt bij de praktijkopdrachten en deze beoordeelt.

Vervolg MBO-certificaat

€ 1.000,- (excl. BTW)

Heb je al een MBO-certificaat behaald, en kies je nu voor nòg een MBO-certificaat maar dan voor een ander vakgebied, dan zijn de kosten aanzienlijk lager voor dit vervolgcertificaat.

MBO-diploma niveau 2

€ 4.095,- (excl. BTW)

Het MBO-diploma op niveau 2 omvat drie MBO-certificaten aangevuld met twee Keuzedelen en de wettelijk vereiste onderdelen Nederlands en Rekenen.

MBO-diploma niveau 3

€ 4.600,- (excl. BTW)

Het MBO-diploma op niveau 3 omvat vijf MBO-certificaten aangevuld met drie Keuzedelen en de wettelijk vereiste onderdelen Nederlands en Rekenen.

Wil je weten welk opleidingstraject het beste past bij jou?

We helpen je graag verder vanuit de regio