Breakfast Club Logistiek – het startschot van Noorderpoort

28-02-2024

Meer dan 30 ondernemers, HR-managers en praktijkbegeleiders uit de logistieke branche genieten in het Grandcafe van de Euroborg (Noorderpoort Gastvrijheid en Toerisme) samen van een ontbijt tijdens de JijPlus kick-off van Noorderpoort.

Noorderpoort is één van de opleiders binnen de JijPlus samenwerking en bedient vanuit Groningen de bedrijven in Noord-Nederland. Wiebe Minnema en Peter van der Molen zijn intensief betrokken bij deze samenwerking en informeerden hun gasten over de mogelijkheden en ontwikkelingen van JijPlus.

Peter en Wiebe geven uitleg over het modulair leren van JijPlus, wat voor de aanwezigen een geheel nieuw concept is vergeleken met de standaard logistieke opleidingen die in het verleden beschikbaar waren. Ze verduidelijken hoe het modulaire concept goed past bij de wens om personeel snel inzetbaar te maken voor logistieke functies of werkzaamheden. Huidige medewerkers kunnen zo geschoold worden voor een andere taak of afdeling en nieuw personeel kan direct op een logistieke taak worden ingezet na het afronden van een module.

Wil je bijgepraat worden door Wiebe?